Books

Menno Morris heeft inmiddels al een aardig lijstje met boeken op zijn naam staan. Deze gaf hij uit in eigen beheer.

De zandloper loopt | wat als liefde giftig is?

De cover van ‘De zandloper loopt’

2018
thriller
284 pagina’s
Uitgegeven in eigen beheer
€ 14,50

Bram wil niets liever dan gewoon zijn. Hij wil een vrouw trouwen, samen kinderen krijgen, een hond, een kat en een leuk huisje met een tuin. Maar hij is inmiddels ruim in de 40 en heeft zelfs nog nooit een relatie gehad.
En hoe moet je eigenlijk van iemand houden? Hoe kun je lief hebben als je zelf nooit lief bent gevonden? Wat is liefde? Hoe vaak verandert liefde niet in haat? Al die scheidende mensen, dat betekent toch dat er iets niet klopt? Waar ze elkaar ooit lief hadden, gunnen ze elkaar nu helemaal niets meer. Vloeit er uit liefde uiteindelijk niet altijd pijn?
In ‘De zandloper loopt’ zoekt Bram naar wat liefde is. Hij ontdekt dat er toch mensen zijn die van hem houden. Maar is dit echt onvoorwaardelijk? Zelfs als ze weten wat er met zijn vader is gebeurd?

Wind door de Wilgen

2017
avontuur
347 pagina’s
Uitgegeven in eigen beheer
€ 12,95

Frank is het zat om voor een baas te werken. Hij wil niet meer elke dag in de file staan. ’s Morgens wakker worden door de herrie buiten, ’s avonds niet in slaap komen door uitgaansjongeren. Hij wil vrijheid, lucht, ruimte en rust. Op een dag besluit hij zijn hele hebben en houden te verkopen. Met het geld dat hem dit oplevert, vertrekt hij met de noorderzon. Op wereldreis. Zonder doel en zonder missie. Het enige dat hij wil, is vrij zijn. Zorgen zijn voor morgen.

Wind door de Wilgen

Naar de bliksem

De cover van ‘Naar de bliksem’

2015
roman
235 pagina’s
Uitgegeven in eigen beheer
€ 12,95

Maarten gaat door een moeilijke periode. Zijn vrouw heeft hem verlaten, zij heeft de hond meegenomen en ze verbiedt hem zijn kinderen te zien, ondanks de omgangsregeling. Ook op zijn werk loopt het niet lekker. Zijn baas zit overspannen thuis en zijn tijdelijke vervanger was Maartens vroegere leerling.
Langzaamaan zakt Maarten steeds verder weg. Alleen de drank houdt hem overeind. Hij vecht tegen depressies en voelt dat hij steeds dieper wegzakt in het moeras. Is er dan niemand die hem die reddingsboei toe wilt gooien?

Vertwijfeling

2012
erotische roman
198 pagina’s
Uitgegeven in eigen beheer
€ 9,95

Mark heeft alles wat zijn hartje begeert. Een fantastische vrouw. Drie engeltjes van kinderen. Een superbaan. Een mooi huis en de auto uit zijn dromen. Hij heeft het allemaal op en top voor elkaar. Tot hij op een dag tijdens zijn lunchrondje door het park Amelie tegenkomt. Hij valt als een blok voor haar. Hij verdrinkt in haar helderblauwe ogen en wordt verliefd op haar prachtige lippen.
Zet hij zijn huwelijk op het spel voor deze vrouw die maar weinig loslaat over zichzelf en zich alleen maar fysiek laat gelden in bed?

De cover van ‘Vertwijfeling’

Bestellen

De boeken die Menno Morris geschreven heeft, zijn te bestellen via info@mennobooks.nl. Wanneer je besluit tot de aankoop van twee boeken tegelijk, dit mogen twee dezelfde, maar ook twee verschillende boeken zijn, dan krijg je op het totaalbedrag € 2,50 korting.

Als je een gesigneerde versie wilt, kun je dit aangeven in je mail.