Morris wint schrijfwedstrijd

Een vooraanstaande uitgeverij heeft het ingezonden verhaal van Menno Morris als winnaar gekozen van haar schrijfwedstrijd. Dit betekent dat de uitgeverij het boek, dat Menno Morris schrijft naar aanleiding van dit verhaal, gaat uitgeven.

Uitgeverij Bookiez schreef een wedstrijd uit voor alle schrijvers van Nederland om een verhaal van maximaal 1 A4-tje in te sturen. De schrijver met het beste verhaal krijgt de garantie dat het boek, dat uit dit verhaal voortvloeit, wordt uitgegeven. Daarnaast zal Uitgeverij Bookiez zorg dragen voor de promotie van het boek en ontvangt de winnende schrijver een flink geldbedrag op de dag dat het boek uitkomt.

In een brief aan de auteur feliciteert de uitgeverij schrijver Menno Morris. Verder schrijft zij: “Uw verhaal raakte ons. U kreeg het daarnaast voor elkaar om, ondanks de korte lengte van uw tekst, de spanning voelbaar te maken. Wij hebben uw eerdere publicaties bekeken en weten daarom zeker dat u het verhaal in een goed script zult gieten.”

De geplande verschijningsdatum van het boek is 1 juli 2020.

2 thoughts on “Morris wint schrijfwedstrijd

 1. Kijk eens aan. Meneer gaat eindelijk echt eens geld verdienen met zijn schrijfsels. Ik feliciteer je daarmee, maar feliciteer mijzelf nog wat meer.
  Want dan kun je eindelijk de alimentatie gaan betalen die de rechter al jaren geleden bepaalde.

 2. Wow man, wat kicken! Is het je toch maar mooi gelukt.
  De aanhouder wint. Ook nu weer.
  Ik wil je echt heel erg enorm dik feliciteren met deze prestatie.
  En ik kijk uit naar het boek.
  En mocht je nog willen dat ik hem nalees op letterslippertjes en foutjes, dan weet je me te vinden.
  Laat je weer eens wat van je horen? Doen we snel weer eens een biertje samen? Er is een leuke nieuwe tent geopend in Alphen. Kunnen we misschien een hapje doen binnenkort.

Leave a Comment